2013. augusztus 24., szombat

Júl. 31.

A megszokott időben, reggel 6-kor indultunk Fertődről reggelizés nélkül, az utánfutó miatt a szokásosnál lassabban haladtunk. Melk előtt reggeliztünk, majd néhány rövid megállással haladtunk tovább Bregenz felé. Menet közben úgy döntöttünk, hogy nem München-nek megyünk, hanem Rosenheim-nél Innsbrucknak fordultunk és az Inn völgyében haladtunk tovább, majd sok-sok alagúton átkelve négy óra után elértünk a Bregenz-i Weiss kempingbe.

 Menetfelszerelés

Az Inn partján

Első sátorállítás

Strand a kemping közelében

Az első napot kifizettük, 37 €-t, a többin a tulaj még gondolkodik, mennyit kérjen a két napig üresen itt álló sátorért és autóért.
Este otthoni pörkölt volt tarhonyával, fürdés a Bodeni-tóban – a strand itt van kb. 300 m-re - , a környék és bevásárlási lehetőségek felfedezése: van egy nagy Eurospar a közelben, szombaton is este hatig nyitva.
Bár napközben nagyon meleg volt, éjjel mégis fáztunk egy kicsit, nagyon tiszta volt az idő.

Nap bácsija a kempinges bácsi, kistraktorral jár körbe, köszönget, jó étvágyat kíván. Nap nénije szomszéd néni a kempingben, mindig minket bámult a gyerekek szerint, látta, hogy bénáztunk sátorállításkor. Hasonlít Zoli nagynénjére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése