2013. augusztus 24., szombat

Aug. 20.

Kellemes szállásunk volt az autópályához közeli Premiere Classe Motelben, reggel Zoli beszerezte a bagetteket, majd indulás után nem sokkal megálltunk egy autópálya melletti parkolóban reggelizni.
Ezt követően többször is megálltunk még Franciaországban, elsősorban ánizscukrot kerestünk, mivel Burgundia közelében jártunk. Végül egy benzinkútnál lett, ezzel Marci kívánsága teljesült. Közben persze útravalót szereztünk be és tankoltunk is, itt egy kicsit olcsóbb, mint Németországban.
Összességében kb. 600 km-t tettünk meg, szinte végig autópályán, kivéve Németországban egy rövid szakaszt. Franciaországban nyugalom van az utakon, nincsenek sokan, lehet haladni, de Németországba átérve jönnek a száguldó őrültek meg az állandó útépítések. Sens-től Troyes, Metz, Saarbrücken, Karlsruhe útvonalon érkeztünk meg Stuttgart közelébe, Ákosékhoz, Zoli unokatestvéréhez, ahol nagyon kedvesen fogadtak minket.
A nap nénije: rendőr, aki Németországba átérve kirendelt minket ellenőrzésre. Öveket nézte hátul is és az utánfutón a rögzítést, barátságos volt, jó hazautat kívánt.

A nap bácsija: autópályás fizetőkapunál dolgozó férfi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése